Jobbe hos oss

I dag har Romerike Låsservice AS 20 godt kvalifiserte medarbeidere som dekker alle felt innen låsbransjen. Vi ønsker å vokse videre, og er på utkikk etter flere nysgjerrige, kvalitetsbevisste og serviceinnstilte kollegaer.

Romerike Låsservice er en arbeidsgiver som er godt etablert i markedet i og rundt Romerike. Vi tenker stadig nytt for å utvikle oss videre. Arbeidshverdagen hos oss er variert. Her har man mulighet til å opparbeide seg bred og god kompetanse på alle sider av lås og boligsikringsbransjen.

Romerike Låsservice ligger på Strømmen og herfra dekker vi hele Romerike med lås og boligsikring. Vi er en mesterbedrift og et Trioving sikkerhetssenter, samt medlem av Norske låsesmeders forening. Vi er en solid leverandør innen låsesmedbransjen for både private og næringskunder.

En del av Prosero Security Group

Romerike Låsservice AS er en del av Prosero Security Group som er ledende innenfor teknisk sikkerhet i Norden. Med Prosero på laget, forener vi det lille selskapets nærhet, hurtighet og entreprenørs ånd med den store gruppens kompetanse, trygghet og utviklingskraft.

Prosero Security Group finnes på over +100 steder i Norden og har over 1 100 ansatte.

Alltid på utkikk etter nye kollegaer

Vi er alltid på utkikk etter gode, nysgjerrige og serviceinnstilte kollegaer.

Om du er lærling. montør, prosjektleder eller servicetekniker, send oss din søknad ved å laste opp CV og en enkel søknad om deg selv i skjemaet på siden her.

Søknadsskjema

Send oss en søknad, så svarer vi deg så rask vi kan.

Skriv kort om deg selv og jobben du søker på, selve søknaden kan du laste opp nedenfor.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.