Om oss

Romerike låsservice ble stiftet i 1994 og har siden den gang utviklet seg til å bli en solid leverandør innen låsesmedbransjen for private og næringskunder. Vi er i dag 26 godt kvalifiserte medarbeidere som dekker alle felt innen låsbransjen.

Romerike Låsservice dekker hele Romerike med lås og boligsikring. Vi er en mesterbedrift og et Trioving sikkerhetssenter, samt medlem av Norske låsesmeders forening.

Romerike Låsservice har døgnvakt. Vi hjelper deg uansett når på døgnet du måtte være uheldig å trenge oss. Ring på 63 81 01 01 dersom uhellet er ute og du trenger en låsesmed.

Du finner vår butikk i Strømsveien 48 på Strømmen. Her kan du møte våre hyggelige medarbeidere mellom 08 -16, mandag til fredag. På torsdag holder vi åpent en time ekstra til kl. 17, slik at flere får muligheten til å komme innom for en hyggelig prat.

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 88 plasser i hele Norden. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.